De mannen

Met trots stellen wij onze jongens aan u voor.

Zij wonen bij ons in huis en delen hun kamer. Onze katers zijn DNA getest op HCM en worden jaarlijks op HCM getest via de echo. Beide katers zijn negatief getest op PKD. Daarnaast worden ze ieder jaar getest op Felv/Fiv. Onze katers zijn beperkt beschikbaar voor uitdekking. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.Sweet fellow Jimmy
(gecastreerd)

Jimmy is met pensioen en heeft het stokje overgedragen aan Paco. Hij heeft als dekkater zijn vriendinnetjes met veel respect behandeld. Maar nu mag hij voortaan als castraat bij ons op de bank liggen. 

 


 ~~~

Gray Belisame

Blue colorpoint

Een foto van Gray in zomervacht. Gray is een forse kater met een prachtige oogkleur en een heel lief karakter. Hij heeft veel geduld met de meisjes en is echt een charmeur.

Gray is beperkt beschikbaar voor uitdekking.

Gray is DNA negatief getest op HCM en PKD. Hij heeft bloedgroep A.

             Stamboom


~~~


Paco Iskiereczki

Blue lynx (true) bicolor, draagt choc.

Deze kanjer is geboren in Polen. Paco is DNA getest op HCM en PKD en hij draagt choc. Bloedgroep A

Het is een grote maar heel zachtaardige kerel, nergens van onder de indruk. Paco is een heerlijke knuffel met het echte Ragdoll karakter.

Stamboom 

`

Niet beschikbaar:

Jack Sparrow van de Binnendijk 

Door een nageltje van een nestgenootje heeft Jack op de leeftijd van 14 dagen oogletsel opgelopen. Alle pogingen het oogje te redden zijn helaas mislukt waarna we hebben moeten besluiten het oogje als verloren te beschouwen. Jack zelf weet niet beter... Hij heeft een superlief en sociaal karakter, hij is gewoon lief tegen alles en iedereen! Jack is gecastreerd.