Onze poezen

Zo nu en dan wordt er bij ons een nestje kittens geboren. Dat gebeurd in de huiskamer en daar blijven de kleintjes tot zij met hun nieuwe eigenaar mee mogen. De poezen mogen pas een nestje krijgen nadat alle testen met goed gevolg zijn gedaan, ze worden getest op HCM, PKD, Felv/Fiv, en de bloedgroep wordt bepaald. De dames hebben allemaal bloedgroep A.


Met trots stellen wij u voor aan:


~~~~~

Puck van de Binnendijk

Blue colorpoint

Puck is een boefje. Ze wil aandacht als zij het wil. Ze ligt graag naast je op de bank, liefst zit ze gewoon op haar kont, rug tegen de leuning van de bank, tv te kijken. Puck heeft een mooie bouw en een goede oogkleur. Puck is Puck.


~~~~~

 

Pip van de Binnendijk

blue colorpoint

Pip is een dochter van Mollie en Binkie is haar vader. Pip is ondeugend, lief, gezellig en altijd in voor een knuffel. Ze heeft een geweldig karakter.


---------- 


Lara Nea Cellini
Blue mitted

Lara is geboren in Polen. Wij noemen haar Sara. Ze is ontzettend lief en knuffelig. Saar heeft een mooie oogkleur en mooie bouw. Ze heeft een heel zacht karakter en we hopen dat ze dat aan haar kittens mag doorgeven.------------Fien van de Flattekat
seal mitted

Fientje is ons jongste meisje, vol kattenkwaad en nergens bang van. Daarnaast is ze ook de grootste kroelkont die wij hebben. 

We zijn enorm blij met dit vrolijke meisje.

Fientje mag eerst lekker kitten zijn en als ze daar aan toe is wordt ze DNA en echo getest.

In onze cattery wonen ook nog een aantal "oude tantes" 

Zij helpen graag mee met de opvoeding van de kittens.