Onze poezen

Zo nu en dan wordt er bij ons een nestje kittens geboren. Dat gebeurd in de huiskamer en daar blijven de kleintjes tot zij met hun nieuwe eigenaar mee mogen. De poezen mogen pas een nestje krijgen nadat alle testen met goed gevolg zijn gedaan, ze worden getest op HCM, PKD, Felv/Fiv, en de bloedgroep wordt bepaald. De dames hebben allemaal bloedgroep A.


Met trots stellen wij u voor aan:


~~~~~

Puck van de Binnendijk

Blue colorpoint

Puck is een boefje. Ze wil aandacht als zij het wil. Ze ligt graag naast je op de bank, liefst zit ze gewoon op haar kont, rug tegen de leuning van de bank, tv te kijken. Puck heeft een mooie bouw en een goede oogkleur. Puck is Puck.


                                                       ~~~~~

Lara Nea Cellini
Blue mitted

Lara is geboren in Polen. Wij noemen haar Sara. Ze is ontzettend lief en knuffelig. Saar heeft een mooie oogkleur en mooie bouw. Ze heeft een heel zacht karakter. ~~~~

 

Fien van de Flattekat
seal mitted

Fientje is ons enige seal meisje, vol kattenkwaad en nergens bang van. Daarnaast is ze ook de grootste kroelkont die wij hebben. 
We zijn enorm blij met dit vrolijke meisje.

~~~~


Ruby van de Binnendijk
Blue lynx mitted

Ruby is een heel lief, zachtaardig poesje. Ze is een dochter van Pip en Jimmy. Ruby heeft een heel zachtaardig karakter en kan met iedereen goed opschieten. Haar grootste vriend is toch wel Jack Sparrow.
~~~~


Yuul van de Binnendijk
Blue mitted

Yuul is onze jongste dame. Ze is een dochter van Puck en Jimmy en we konden haar niet laten gaan. Het is een mooi, stevig meisje en ze heeft hetzelfde leuke karakter van haar moeder. Ze kan ook net zo relaxed liggen als haar moeder...

Yuul mag later dit jaar moeder worden.
~~~


In onze cattery wonen ook nog een aantal "oudere tantes en ooms" 

Zij helpen graag mee met de opvoeding van de kittens.